Potrošači u regiji najviše cijene prehrambene proizvode Podravke

Bez autora
Mar 25 2014

Potrošači u regiji najviše cijene prehrambene proizvode Podravke, pokazala su istraživanja Best Buy Award provedena za razdoblja 2013/2014 te 2014/2015, ako je suditi prema broju osvojenih prvih mjesta u različitim istraženim kategorijama. Podravkini proizvodi prvi su izbor potrošača Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije te Hrvatske, kao najbolji odnos cijene i kvalitete u brojnim kategorijama Best Buy Award. Osim prvih, Podravkini proizvodi često su visoko pozicionirani i na drugo ili treće mjesto. Podravkin ajvar, kiseli krastavci, puding u prahu i gotova jela u konzervi prvi su izbor muške i ženske populacije starije od 18 godina, osoba starijih od 60 godina te mladih osoba u dobnoj skupini od 15 do 24 godine, kada je u pitanju omjer cijene i kvalitete.

Potrošači u regiji najviše cijene prehrambene proizvode PodravkePotrošači u regiji najviše cijene prehrambene proizvode Podravke, pokazala su istraživanja Best Buy Award provedena za razdoblja 2013/2014 te 2014/2015, ako je suditi prema broju osvojenih prvih mjesta u različitim istraženim kategorijama.

Podravkini proizvodi prvi su izbor potrošača Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije te Hrvatske, kao najbolji odnos cijene i kvalitete u brojnim kategorijama Best Buy Award. Osim prvih, Podravkini proizvodi često su visoko pozicionirani i na drugo ili treće mjesto.

Podravkin ajvar, kiseli krastavci, puding u prahu i gotova jela u konzervi prvi su izbor muške i ženske populacije starije od 18 godina, osoba starijih od 60 godina te mladih osoba u dobnoj skupini od 15 do 24 godine, kada je u pitanju omjer cijene i kvalitete.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik